Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21444
Назва: | Особливості використання коренеплодів в раціонах великої рогатої худоби |
Автори: | Бучковська, В. І. Євстафієва, Ю. М. |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Бучковська В. І., Євстафієва Ю. М. Особливості використання коренеплодів в раціонах великої рогатої худоби. Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва : матеріали доповідей всеукраїнської науково-практичної конференції із міжнародною участю, м. Миколаїв, 23-24 квітня 2025 р. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 17-18. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21444 |
Розташовується у зібраннях: | Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації тваринництва - 2025 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnyk-tez-23-24-04-25-17-18.pdf | 289,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.