Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21740
Title: Емоційний інтелект керівника як фактор ефективного управління продовольчими ресурсами
Authors: Федосєєва, Ганна Степанівна
Fedosіeіeva, Hanna
Keywords: емоційний інтелект
продовольчі ресурси
управління
мотивація
комунікація
конфлікт
emotional intelligence
food resources
management
motivation
communication
conflict
Issue Date: 2025
Citation: Федосєєва Г. С. Емоційний інтелект керівника як фактор ефективного управління продовольчими ресурсами. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 253-255. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-83
Abstract: У тезах розглядається значення емоційного інтелекту керівника як фактору управління продовольчими ресурсами. Підкреслюється, що ефективне управління продовольчими ресурсами вимагає не лише професійних знань, але й високого рівня емоційної зрілості керівників. Автор доводить, що керівники з високим рівнем емоційного інтелекту здатні створити ефективне, підтримуюче середовище, що сприяє збереженню персоналу, підвищенню продуктивності та забезпеченню стійкості продовольчих систем навіть у кризових умовах. Робота містить практичні приклади та аргументацію важливості людяності та емоційної грамотності в сучасному менеджменті.
-
The thesis considers the importance of emotional intelligence of the manager as a factor of food resources management. It is emphasised that effective management of food resources requires not only professional knowledge, but also a high level of emotional maturity of managers. The author proves that managers with a high level of emotional intelligence are able to create an effective, supportive environment that helps to retain staff, increase productivity and ensure the sustainability of food systems even in crisis conditions. The paper contains practical examples and arguments for the importance of humanity and emotional literacy in modern management.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21740
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-83
Appears in Collections:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025
Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
forum-2025-253-255.pdf508,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.