Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21740
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедосєєва, Ганна Степанівна-
dc.contributor.authorFedosіeіeva, Hanna-
dc.date.accessioned2025-06-03T10:48:02Z-
dc.date.available2025-06-03T10:48:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФедосєєва Г. С. Емоційний інтелект керівника як фактор ефективного управління продовольчими ресурсами. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 253-255. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-83uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21740-
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-83-
dc.description.abstractУ тезах розглядається значення емоційного інтелекту керівника як фактору управління продовольчими ресурсами. Підкреслюється, що ефективне управління продовольчими ресурсами вимагає не лише професійних знань, але й високого рівня емоційної зрілості керівників. Автор доводить, що керівники з високим рівнем емоційного інтелекту здатні створити ефективне, підтримуюче середовище, що сприяє збереженню персоналу, підвищенню продуктивності та забезпеченню стійкості продовольчих систем навіть у кризових умовах. Робота містить практичні приклади та аргументацію важливості людяності та емоційної грамотності в сучасному менеджменті.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe thesis considers the importance of emotional intelligence of the manager as a factor of food resources management. It is emphasised that effective management of food resources requires not only professional knowledge, but also a high level of emotional maturity of managers. The author proves that managers with a high level of emotional intelligence are able to create an effective, supportive environment that helps to retain staff, increase productivity and ensure the sustainability of food systems even in crisis conditions. The paper contains practical examples and arguments for the importance of humanity and emotional literacy in modern management.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectемоційний інтелектuk_UA
dc.subjectпродовольчі ресурсиuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectкомунікаціяuk_UA
dc.subjectконфліктuk_UA
dc.subjectemotional intelligenceuk_UA
dc.subjectfood resourcesuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.subjectcommunicationuk_UA
dc.subjectconflictuk_UA
dc.titleЕмоційний інтелект керівника як фактор ефективного управління продовольчими ресурсамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
forum-2025-253-255.pdf508,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.