Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Тетяна Георгіївна-
dc.contributor.authorOleynik, Tatyana-
dc.date.accessioned2025-06-06T06:40:03Z-
dc.date.available2025-06-06T06:40:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОлійник Т. Г. Розвиток органічного сільського господарства як фактор забезпечення продовольчої незалежності. Продовольча безпека України в умовах післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 28-30 травня 2025 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2025. С. 364-366. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-122uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21792-
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-86-5-122-
dc.description.abstractУ роботі досліджено роль розвитку органічного сільського господарства як фактора забезпечення продовольчої незалежності. Проаналізовано переваги та недоліки органічного виробництва, включаючи екологічну безпеку, якість продукції, вплив на родючість ґрунту, економічні аспекти та експортний потенціал. Розглянуто можливості стимулювання розвитку органічного сільського господарства на державному рівні, такі як розробка державної стратегії, фінансова підтримка виробників, спрощення процедури сертифікації, розвиток інфраструктури, просування органічної продукції, наукові дослідження та міжнародне співробітництво.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe paper examines the role of organic agriculture development as a factor in ensuring food independence. The advantages and disadvantages of organic production are analyzed, including environmental safety, product quality, impact on soil fertility, economic aspects, and export potential. Possibilities for stimulating the development of organic agriculture at the state level are considered, such as developing a state strategy, financial support for producers, simplifying the certification procedure, developing infrastructure, promoting organic products, scientific research, and international cooperation.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectорганічне сільське господарствоuk_UA
dc.subjectпродовольча незалежністьuk_UA
dc.subjectекологічна безпекаuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectдержавна підтримкаuk_UA
dc.subjectаграрна політикаuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectorganic agricultureuk_UA
dc.subjectfood independenceuk_UA
dc.subjectenvironmental securityuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectstate supportuk_UA
dc.subjectagrarian policyuk_UA
dc.subjectagricultureuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.titleРозвиток органічного сільського господарства як фактор забезпечення продовольчої незалежностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2025
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
forum-2025-364-366.pdf518,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.