Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926
Title: Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі
Authors: Зізда, Н. Є.
Стамат, Вікторія Михайлівна
Stamat, Viktoriia
Issue Date: 2025
Citation: Зізда Н. Є., Стамат В. М. Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі. Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей XIV Всеукр. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Одеса, 15-16 травня 2025 року). Одеса : Одеський національний технологічний університет, 2025. С. 193-196.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
193-196.pdf330,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.