Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗізда, Н. Є.-
dc.contributor.authorСтамат, Вікторія Михайлівна-
dc.contributor.authorStamat, Viktoriia-
dc.date.accessioned2025-06-18T07:54:24Z-
dc.date.available2025-06-18T07:54:24Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЗізда Н. Є., Стамат В. М. Кейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесі. Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей XIV Всеукр. конф. студентів, аспірантів і молодих вчених (м. Одеса, 15-16 травня 2025 року). Одеса : Одеський національний технологічний університет, 2025. С. 193-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21926-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleКейтеринг як новий тренд у ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
193-196.pdf330,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.