Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21943
Title: | Організація виробництва в закладах харчування |
Authors: | Банєва, Ірина Олексіївна Baneva, Irina |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Організація виробництва в закладах харчування : конспект лекцій для здобувачів першого бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спец. 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2025. 54 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21943 |
Appears in Collections: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organizaciya virobnictva zakladah harchuvannya 181 konspekt.pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.