Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБанєва, Ірина Олексіївна-
dc.contributor.authorBaneva, Irina-
dc.date.accessioned2025-06-19T05:55:20Z-
dc.date.available2025-06-19T05:55:20Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОрганізація виробництва в закладах харчування : конспект лекцій для здобувачів першого бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спец. 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2025. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21943-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОрганізація виробництва в закладах харчуванняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр»)
Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Organizaciya virobnictva zakladah harchuvannya 181 konspekt.pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.