Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21943
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Банєва, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Baneva, Irina | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-19T05:55:20Z | - |
dc.date.available | 2025-06-19T05:55:20Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Організація виробництва в закладах харчування : конспект лекцій для здобувачів першого бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спец. 181 «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. І. О. Банєва. Миколаїв : МНАУ, 2025. 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21943 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва в закладах харчування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | G13 (181) Харчові технології (ступінь «Бакалавр») Конспекти та курси лекцій (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Organizaciya virobnictva zakladah harchuvannya 181 konspekt.pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.