Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21989Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Борко, Тетяна Миколаївна | - | 
| dc.contributor.author | Borko, Tetiana | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-06-25T06:27:32Z | - | 
| dc.date.available | 2025-06-25T06:27:32Z | - | 
| dc.date.issued | 2025 | - | 
| dc.identifier.citation | Громадянське суспільство : плани практичних занять, ключові поняття, питання для контролю і самоконтролю, творчі завдання, вправи, тести для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. Т. М. Борко. Миколаїв МНАУ, 2025. 27 с. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/21989 | - | 
| dc.language.iso | other | uk_UA | 
| dc.title | Громадянське суспільство | uk_UA | 
| dc.type | Book | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | J2 (241) Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)  | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| gs-j2-bak-plan-2025.pdf | 487,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.