Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185
Назва: Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Недайвода, А. В.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шевчук Н. П., Недайвода А. В. Технологія м’ятного печива з використанням кунжутного борошна. European congress of scientific achievements : The 12th International scientific and practical conference, December 2-4, 2024. Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. 2024. С. 275-280.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22185
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-2-4.12.24-275-280.pdf639,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.