Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22190
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗюзько, Алла Валентинівна-
dc.contributor.authorZiuzko, Alla-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorІзотова, С.-
dc.date.accessioned2025-09-15T09:44:44Z-
dc.date.available2025-09-15T09:44:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗюзько А. В., Петрова О. І., Ізотова С. В. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів. Science in the modern world: innovations and challenges : The 4th International scientific and practical conference, December 19-21, 2024. Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2024. С. 192-197.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22190-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SCIENCE-IN-THE-MODERN-WORLD-INNOVATIONS-AND-CHALLENGES-19-21.12.24-192-197.pdf317,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.