Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22190
Назва: Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів
Автори: Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Ізотова, С.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Зюзько А. В., Петрова О. І., Ізотова С. В. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів. Science in the modern world: innovations and challenges : The 4th International scientific and practical conference, December 19-21, 2024. Perfect Publishing, Toronto, Canada. 2024. С. 192-197.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22190
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SCIENCE-IN-THE-MODERN-WORLD-INNOVATIONS-AND-CHALLENGES-19-21.12.24-192-197.pdf317,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.