Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192
Title: | Розробка рецептури виробництва аерованих десертів |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Лантух, С. В. |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Шевчук Н. П., Петрова О. І., Лантух С. В. Розробка рецептури виробництва аерованих десертів. Scientific achievements of contemporary society : The 5th International scientific and practical conference, December 5-7, 2024. Cognum Publishing House, London, United Kingdom. 2024. С. 306-312. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-OF-CONTEMPORARY-SOCIETY-5-7.12.24 (1)-306-312.pdf | 320,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.