Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192
Title: Розробка рецептури виробництва аерованих десертів
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Лантух, С. В.
Issue Date: 2024
Citation: Шевчук Н. П., Петрова О. І., Лантух С. В. Розробка рецептури виробництва аерованих десертів. Scientific achievements of contemporary society : The 5th International scientific and practical conference, December 5-7, 2024. Cognum Publishing House, London, United Kingdom. 2024. С. 306-312.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-OF-CONTEMPORARY-SOCIETY-5-7.12.24 (1)-306-312.pdf320,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.