Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorЛантух, С. В.-
dc.date.accessioned2025-09-15T09:58:29Z-
dc.date.available2025-09-15T09:58:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШевчук Н. П., Петрова О. І., Лантух С. В. Розробка рецептури виробництва аерованих десертів. Scientific achievements of contemporary society : The 5th International scientific and practical conference, December 5-7, 2024. Cognum Publishing House, London, United Kingdom. 2024. С. 306-312.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22192-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРозробка рецептури виробництва аерованих десертівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-OF-CONTEMPORARY-SOCIETY-5-7.12.24 (1)-306-312.pdf320,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.