Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22194
Назва: Технологія виробництва кефіру зі спіруліною
Автори: Трибрат, Руслан Олександрович
Tribrat, Ruslan
Боднарчук, Я.
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Трибрат Р. О., Боднарчук Я., Шевчук Н. П. Технологія виробництва кефіру зі спіруліною. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 163-166.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22194
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
163-166.pdf308,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.