Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22206
Назва: Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Головенко, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шевчук Н. П., Петрова О. І., Головенко О. М. Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 261-268.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22206
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
261-268.pdf485,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.