Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22206| Назва: | Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна |
| Автори: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Головенко, Олена Миколаївна |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Шевчук Н. П., Петрова О. І., Головенко О. М. Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 261-268. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22206 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 261-268.pdf | 485,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.