Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22207
Title: | Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Лю, Тимофій Леонідович |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Шевчук Н. П., Петрова О. І., Лю Т. Л. Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 269-275. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22207 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
269-275.pdf | 318,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.