Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22207
Title: Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна
Authors: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Лю, Тимофій Леонідович
Issue Date: 2024
Citation: Шевчук Н. П., Петрова О. І., Лю Т. Л. Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 269-275.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22207
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
269-275.pdf318,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.