Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22207
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorЛю, Тимофій Леонідович-
dc.date.accessioned2025-09-16T12:08:16Z-
dc.date.available2025-09-16T12:08:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШевчук Н. П., Петрова О. І., Лю Т. Л. Розробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошна. Scientific research:modern challenges and future prospects : The 5th International scientific and practical conference, December 16-18, 2024. MDPC Publishing, Munich, Germany. 2024. С. 269-275.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22207-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleРозробка рецептури печива на основі лляного та рисового борошнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
269-275.pdf318,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.