Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215
Title: Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі
Authors: Мельниченко, Р.
Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Issue Date: 2025
Citation: Мельниченко Р., Шевчук Н. П. Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Луцьк, 24 квітня 2025 року. Луцьк : Луцький національний технічний університет, 2025. С. 18-19.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник_тез_ХТХ_2025-18-19.pdf630,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.