Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215
Title: | Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі |
Authors: | Мельниченко, Р. Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
Issue Date: | 2025 |
Citation: | Мельниченко Р., Шевчук Н. П. Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Луцьк, 24 квітня 2025 року. Луцьк : Луцький національний технічний університет, 2025. С. 18-19. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник_тез_ХТХ_2025-18-19.pdf | 630,49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.