Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельниченко, Р.-
dc.contributor.authorШевчук, Наталя Петрівна-
dc.contributor.authorShevchuk, Natalya-
dc.date.accessioned2025-09-16T12:36:04Z-
dc.date.available2025-09-16T12:36:04Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМельниченко Р., Шевчук Н. П. Удосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чилі. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Луцьк, 24 квітня 2025 року. Луцьк : Луцький національний технічний університет, 2025. С. 18-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22215-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва сиркових десертів з шоколадом та перцем чиліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_тез_ХТХ_2025-18-19.pdf630,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.