Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22527
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПідпала, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorPodpalaya, Tatiana-
dc.contributor.authorДанильчук, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchuk, Galina-
dc.date.accessioned2025-11-06T10:50:22Z-
dc.date.available2025-11-06T10:50:22Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для виконання курсового проекту на тему «Технологія виробництва молока» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22527-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва молока і яловичиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tehnologiya virobnictva moloka 204.pdf557,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.