Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22527
Назва: Технологія виробництва молока і яловичини
Автори: Підпала, Тетяна Василівна
Podpalaya, Tatiana
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для виконання курсового проекту на тему «Технологія виробництва молока» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22527
Розташовується у зібраннях:H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр»)
Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tehnologiya virobnictva moloka 204.pdf557,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.