Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22527| Назва: | Технологія виробництва молока і яловичини |
| Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва молока і яловичини : метод. реком. для виконання курсового проекту на тему «Технологія виробництва молока» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спец. 204 «ТВППТ» денної та заочної форм здобуття вищої освіти / уклад. : Т. В. Підпала, Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2025. 48 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22527 |
| Розташовується у зібраннях: | H2 (204) Тваринництво / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ступінь «Бакалавр») Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tehnologiya virobnictva moloka 204.pdf | 557,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.