Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКіндрат, О. В.-
dc.contributor.authorВороблевський, В. І.-
dc.contributor.authorКрайній, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorKrainii, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-11-06T11:38:57Z-
dc.date.available2025-11-06T11:38:57Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКіндрат О. В., Вороблевський В. І., Крайній В. О. Цифровізація та електронна комерція в агропромисловому комплексі в умовах формування політики сталого розвитку. Актуальні питання економічних наук. 2025. № 16. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.17372713.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/22530-
dc.description.abstractДосягнення цілей ефективного просування аграрної продукції значною мірою залежить від рівня організації електронного торговельного посередництва та створення більш прийнятних форм торгівельних операцій. Метою статті є дослідження особливостей цифровізації та електронної комерції в агропромисловому комплексі в умовах формування політики сталого розвитку. Методи дослідження включають загальні наукові методи абстрагування, аналізу та синтезу. З метою досягнення дослідницьких завдань у роботі застосовано діалектичний метод наукового пізнання. Абстрактно-логічний метод теоретичних та фактичних узагальнень використано для формулювання висновків та пропозицій. Інформаційною базою дослідження стали наукові праці українських вчених за розглянутою темою, результати власних досліджень авторів тощо. Результати дослідження виявили, що на сьогодні особливо актуальним є формування нових підходів націлених на визначення теоретичних та концептуальних аспектів науково обґрунтованих рекомендацій щодо обґрунтованого вибору організаційних форм підрозділів, що займаються електронним торговельним посередництвом, з метою досягнення запланованих кінцевих результатів в умовах сталого розвитку. Визначено нові підходи обґрунтованого вибору організаційних форм підрозділів, що займаються електронним торговельним посередництвом, з метою досягнення запланованих кінцевих результатів в умовах сталого розвитку. Обґрунтовано принципи електронного комерційного посередництва розвитку сільськогосподарської електронної комерції в умовах цифрової економіки. Надано рекомендації щодо підтримки електронної комерції в агропромисловому комплексі шляхом удосконалення ефективності цифрових інструментів, розвитку аграрної стандартизації, покращення якості та безпеки аграрної продукції, вдосконалення маркетингової моделі та підвищення обізнаність споживачів. Висновки. Онлайн-присутність сільськогосподарських товаровиробників має вирішальне значення і повинна використовуватися в усіх аспектах майбутнього розвитку. Вона повинна бути не лише засобом реклами, але й засобом поширення та обміну інформацією, а також сприяння більш ефективним продажам. Ключові слова: електронна комерція, цифровізація, агропромисловий комплекс, сталий розвиток, цифрові інструменти, цифрові платформи, комерційне посередництво, сільське господарство.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectелектронна комерціяuk_UA
dc.subjectцифровізаціяuk_UA
dc.subjectагропромисловий комплексuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectцифрові інструментиuk_UA
dc.subjectцифрові платформиuk_UA
dc.subjectкомерційне посередництвоuk_UA
dc.subjectсільське господарствоuk_UA
dc.subjecte-commerceuk_UA
dc.subjectdigitalizationuk_UA
dc.subjectagro-industrial complexuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectdigital toolsuk_UA
dc.subjectdigital platformsuk_UA
dc.subjectcommercial mediationuk_UA
dc.subjectagricultureuk_UA
dc.titleЦифровізація та електронна комерція в агропромисловому комплексі в умовах формування політики сталого розвиткуuk_UA
dc.title.alternativeDigitalization and e-commerce in the agro-industrial complex in the context of sustainable development policy formationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf421,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.