Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291
Title: Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Дзюба, М. О.
Полторак, Анастасія Сергіївна
Poltorak, Anastasiya
Issue Date: 2025
Citation: Дзюба М. О., Полторак А. С. Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 239-243.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
239-243.pdf588,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.