Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291| Title: | Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу |
| Authors: | Дзюба, М. О. Полторак, Анастасія Сергіївна Poltorak, Anastasiya |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Дзюба М. О., Полторак А. С. Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 239-243. |
| URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291 |
| Appears in Collections: | Статті (Факультет менеджменту) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 239-243.pdf | 588,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.