Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дзюба, М. О. | - |
| dc.contributor.author | Полторак, Анастасія Сергіївна | - |
| dc.contributor.author | Poltorak, Anastasiya | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-24T12:13:21Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-24T12:13:21Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Дзюба М. О., Полторак А. С. Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 239-243. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 239-243.pdf | 588,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.