Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДзюба, М. О.-
dc.contributor.authorПолторак, Анастасія Сергіївна-
dc.contributor.authorPoltorak, Anastasiya-
dc.date.accessioned2025-12-24T12:13:21Z-
dc.date.available2025-12-24T12:13:21Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationДзюба М. О., Полторак А. С. Елементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку сфери гостинності, туризму та рекреації: матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2025 р. : колектив авторів ; за заг. ред. проф. В. М. Зайцевої. Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2025. С. 239-243.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/23291-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleЕлементи гастрономічного туризму як інструмент підвищення конкурентоспроможності регіонального готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
239-243.pdf588,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.