Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2404
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДудяк, Іван Дмитрович-
dc.contributor.authorДудяк, Иван Дмитриевич-
dc.contributor.authorDudyak, Ivan-
dc.contributor.authorТуз, Максим Сергійович-
dc.contributor.authorТуз, Максим Сергеевич-
dc.contributor.authorTuz, Maksym-
dc.date.accessioned2017-11-16T14:19:04Z-
dc.date.available2017-11-16T14:19:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТехнологія переробки і зберігання продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійної роботи і тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 201 "Агрономія" / уклад. : І. Д. Дудяк, М. С. Туз. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 90 с.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2404-
dc.description.abstractТехнологія зберігання та первинної переробки продукції рослинництва – спеціальна дисципліна, що вивчає технології післязбиральної обробки зернових, зернобобових, круп’яних, олійних, цукрового буряку, лубоволокнистих, хмелю, тютюну, махорки, плодоовочевих, короткочасного і тривалого зберігання, основ переробки, і є заключною після вивчення технології вирощування зернових, зернобобових, круп’яних, технічних, овочевих, плодоягідних культур.ru
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectзберігання і консервування продукції рослинництваru
dc.subjectберігання зернових масru
dc.subjectЗберігання картопліru
dc.subjectтехнологія переробки картопліru
dc.subjectзберігання комбікормівru
dc.titleТехнологія переробки і зберігання продукції рослинництваru
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudayk_Tekhnol_zber_ta_pererob_prod_roslyn_Testy.pdf538,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.