Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
Title: Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Стриха, Людмила Александровна, научный руководитель
Strikha, Ludmila, scientific director
Котовенко, Г. В.
Kotovenko, G.
Keywords: м'ясо птиці
якість
безпечність
напівфабрикати
добавки
зміни маси
ін’єктована сировина
Issue Date: 2017
Abstract: У статті досліджено технології виготовлення м’ясопродуктів з птиці, вимоги до виробництва м'яса птиці та продуктів з м'яса птиці, особливості приготування копчених напівфабрикатів за різних технологій. А також встановлено основну мету та завдання м’ясної галузі переробної промисловості, поживна цінність м’ясних продуктів.
Description: Котовенко Г. В. Технології виготовлення м’ясопродуктов із птиці / Г. В. Котовенко // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2. – С. 117-121.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/2906
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)
Статті студентів МНАУ
Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2017. - Вип. 2 (13). - Ч. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
studentresearchjournal18.pdf415,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.