Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3039| Назва: | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва | 
| Автори: | Лихач, Вадим Ярославович Лихач, Вадим Ярославович Likhach, Vadym | 
| Ключові слова: | Породи великої рогатої худоби технології доїння корів утримання великої рогатої худоби Породи свиней утримання свиней виробництво продукції вівчарства виробництво харчових яєць утримання птиці параметри мікроклімату в пташниках переробка гною в птахівництві | 
| Дата публікації: | 2017 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Лихач В. Я. Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач. - Миколаїв : МНАУ, 2017. - 365 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Курс лекцій спрямований на розширення і поглиблення знань з ведення тваринництва на інноваційній основі, знайомить із сучасними підходами щодо комплексу заходів з інтенсифікації галузей, включаючи генетику, організацію виробництва і відтворення, здійснення повноцінної адресної годівлі тварин, з сучасним обладнанням, будівництвом і реконструкцією приміщень. Виділено питання досвіду провідних зарубіжних країн, вітчизняного досвіду з конкретними господарствами. Показано проекти вітчизняних та зарубіжних фахівців в галузі будівництва сучасних тваринницьких підприємств. Призначений для здобувачів вищої освіти сільськогосподарських внз, наукових працівників, керівників і спеціалістів господарств. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3039 | 
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Luhach_Innovac_tehnolog_prod_tvarin.pdf | 6,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

