Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348| Title: | Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів |
| Authors: | Мельник, Володимир Олександрович Мельник, Владимир Александрович Melnik, Vladimir Дуднік, Тетяна Валеріївна Dudnik, Tetiana |
| Keywords: | Визначення свіжості м’яса Бактеріологічне дослідження м’яса Використання м’яса Санітарно-гігієнічні вимоги Мікрофлора м’ясних консервів якість м’яса |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Citation: | Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с. |
| Abstract: | Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів. |
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348 |
| Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Mikrobiolohiia miasa.pdf | 548,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.