Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348| Назва: | Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів | 
| Автори: | Мельник, Володимир Олександрович Мельник, Владимир Александрович Melnik, Vladimir Дуднік, Тетяна Валеріївна Dudnik, Tetiana  | 
| Ключові слова: | Визначення свіжості м’яса Бактеріологічне дослідження м’яса Використання м’яса Санітарно-гігієнічні вимоги Мікрофлора м’ясних консервів якість м’яса  | 
| Дата публікації: | 2018 | 
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Бібліографічний опис: | Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів [Електронний ресурс] : метод. реком. до лабораторних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. : В. О. Мельник, Т. В. Дуднік. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с. | 
| Короткий огляд (реферат): | Метою навчальної дисципліни «Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів» є формування у майбутніх фахівців глибоких теоретичних знань і практичних навичок з питань систематики, морфології, фізіології, індикації та ідентифікації мікроорганізмів, які впливають на якість та показники безпеки м’яса і м’ясних продуктів. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4348 | 
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Mikrobiolohiia miasa.pdf | 548,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.