Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГамаюнова, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorГамаюнова, Валентина Васильевна-
dc.contributor.authorGamayunova, Valentina-
dc.contributor.authorСмірнова, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.authorСмирнова, Ирина Викторовна-
dc.contributor.authorSmirnova, Irina-
dc.date.accessioned2018-06-25T08:50:07Z-
dc.date.available2018-06-25T08:50:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПрогноз і програмування врожаїв сільськогосподарських культур [Електронний ресурс] : методичні рекомендації до виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" спеціальності 201 "Агрономія" денної форми навчання / уклад. : В. В. Гамаюнова, І. В. Смірнова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 64 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4354-
dc.description.abstractПрогноз і програмування врожаїв сільськогосподарських культур має за мету – теоретично реалізувати максимальне акумулювання сонячної енергії, найбільш повне використання грунтово-кліматичних ресурсів, генетичного потенціалу районованих сортів, матеріальних і трудових ресурсів, одержання економічно доцільних рівнів урожаїв і гарантованих валових зборів продукції рослинництва на промисловій основі.uk
dc.language.isootheruk
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk
dc.subjectРозрахунок норм добривuk
dc.subjectзапланований урожайuk
dc.subjectпрограмування врожаївuk
dc.subjectпідживлення озимих зернових культурuk
dc.subjectпроцеси агрофітоценозуuk
dc.subjectбаланс вологиuk
dc.titleПрогноз і програмування врожаїв сільськогосподарських культурuk
dc.typeBookuk
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prohnoz i prohramuvannia.pdf600,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.