Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444| Title: | Технологія виробництва продукції свинарства | 
| Authors: | Лихач, Вадим Ярославович Лихач, Анна Василівна Likhach, Vadym Likhach, Anna Топіха, Віра Сергіївна Topyha, Vera Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina Луговий, Сергій Іванович Lugovoy, Sergey Трибрат, Руслан Олександрович Tribrat, Ruslan  | 
| Keywords: | класифікація свиней Біологічні особливості свиней Фактори породоутворення властивості породи Годівля свиноматок Відгодівля свиней техніка безпеки у свинарстві Виробництво свинини Селекція свиней Менеджмент у свинарстві  | 
| Issue Date: | 2018 | 
| Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет | 
| Citation: | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с. | 
| Abstract: | В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». | 
| URI: | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444 | 
| Appears in Collections: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.