Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - | 
| dc.contributor.author | Лихач, Анна Василівна | - | 
| dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - | 
| dc.contributor.author | Likhach, Anna | - | 
| dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - | 
| dc.contributor.author | Topyha, Vera | - | 
| dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - | 
| dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - | 
| dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - | 
| dc.contributor.author | Lugovoy, Sergey | - | 
| dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - | 
| dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - | 
| dc.date.accessioned | 2018-08-06T13:05:54Z | - | 
| dc.date.available | 2018-08-06T13:05:54Z | - | 
| dc.date.issued | 2018 | - | 
| dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальності 204 "ТВППТ" денної та заочної форми навчання / В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко [та ін.]. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 348 с. | uk | 
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4444 | - | 
| dc.description.abstract | В курсі лекцій розглядаються питання стану та перспективи розвитку галузі свинарства у світі та в Україні, біологічні та господарсько-корисні особливості свиней, основи селекції свиней. Наведена поглиблена сучасна технологія виробництва свинини, що забезпечує ефективне ведення галузі. Висвітлюються питання ветеринарно- санітарного забезпечення свинарських господарств, розкриваються основи переробки продукції свинарства та значення менеджменту і маркетингу свинарства. Розраховано на викладачів і здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». | uk | 
| dc.language.iso | other | uk | 
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk | 
| dc.subject | класифікація свиней | uk | 
| dc.subject | Біологічні особливості свиней | uk | 
| dc.subject | Фактори породоутворення | uk | 
| dc.subject | властивості породи | uk | 
| dc.subject | Годівля свиноматок | uk | 
| dc.subject | Відгодівля свиней | uk | 
| dc.subject | техніка безпеки у свинарстві | uk | 
| dc.subject | Виробництво свинини | uk | 
| dc.subject | Селекція свиней | uk | 
| dc.subject | Менеджмент у свинарстві | uk | 
| dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk | 
| dc.type | Book | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tekhnolohiia vyrorbnytstva produktsii svynarstva.pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.