Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755| Назва: | Проектування підприємств по переробці молока |
| Автори: | Назаренко, Інна Валеріївна Назаренко, Инна Валериевна Nazarenko, Inna |
| Ключові слова: | переробка молока обладнання молочної галузі проектування підприємств якість продукції засоби механізаціїї товарознавство |
| Дата публікації: | 2015 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Проектування підприємств по переробці молока [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсової роботи студ. спец. 7.09010201 "ТВППТ" / уклад. І. В. Назаренко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 38 с. |
| Опис: | Основна мета курсової роботи – створення проекту, прототипу, праобразу майбутнього об'єкта, стану та способів його виготовлення. Курсовий проект – це самостійне навчально-наукове дослідження студента, яке виконується з певного курсу або з окремих його розділів. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4755 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Nazarenko_I.Pr_pidpr_po_PM_Kurs.pdf | 372,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.