Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
Title: Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції
Authors: Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Keywords: сільськогосподарська продукція
технологія виробництва
тваринництво
м’ясна продуктивність
поживність кормів
зоогігієнічні вимоги
Issue Date: 2015
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Технологія виробництва та переробки сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лаб. робіт студ. денної та заоч. форми навч. напряму підгот. 6.100102 "Процеси машин та обладнання агропромислового виробництва" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2015. – 52 с.
Description: Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці.
URI: http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4801
Appears in Collections:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Galimov_S.TVPSGP_Lab.pdf549,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.