Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831| Назва: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса |
| Автори: | Стріха, Людмила Олександрівна Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
| Ключові слова: | виробництво ковбасних виробів Копчення Напівкопчена ковбаса Варено-копчені ковбаси Сирокопчена ковбаса якість готового продукту |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Метод.вказ.ТОТПМ 2018.pdf | 347,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.