Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5127Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Панфілова, Антоніна Вікторівна | - |
| dc.contributor.author | Панфилова, Антонина Викторовна | - |
| dc.contributor.author | Panfilova, Antonina | - |
| dc.date.accessioned | 2019-01-28T09:57:28Z | - |
| dc.date.available | 2019-01-28T09:57:28Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції рослинництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для самост. вивчення дисц. та завдання для контр. роботи студ. заоч. форми навч. напряму підгот. 6.030601 "Менеджмент" / уклад. А. В. Панфілова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 32 с. | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5127 | - |
| dc.description.abstract | При вивченні дисципліни слід зрозуміти, що рослинництво є провідною і основною галуззю сільськогосподарського виробництва. Знати сучасний стан і перспективи зростання виробництва сільськогосподарської продукції. Особливу увагу потрібно звернути на те, що основний шляхзбільшеннявиробництва продукціїрослинництва в Україні - це значне підвищення урожайності всіх сільськогосподарських культур на основівдосконалення технологій їх вирощування. | uk_UK |
| dc.language.iso | other | uk_UK |
| dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UK |
| dc.subject | рослинництво | uk_UK |
| dc.subject | технологія виробництва | uk_UK |
| dc.subject | системи землеробства | uk_UK |
| dc.subject | сівозміни | uk_UK |
| dc.subject | обробіток грунту | uk_UK |
| dc.subject | програмування врожаїв | uk_UK |
| dc.title | Технологія виробництва продукції рослинництва | uk_UK |
| dc.type | Book | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Panfilova_A.TVPR_Sam_2014.pdf | 252,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.