Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5958
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМанушкіна, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorСерафим, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorManushkina, Tetyana-
dc.contributor.authorSerafim, Sergey-
dc.date.accessioned2019-06-13T10:30:58Z-
dc.date.available2019-06-13T10:30:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМанушкіна Т. М. Агроекологічне обґрунтування вирощування м’яти перцевої Mentha piperita L. в умовах Південного Степу України / Т. М. Манушкіна, С. С. Серафим // Перлини степового краю : матеріали доповідей Всеукраїнської науково-практичної агроекологічної конференції, 21-23 листопада 2018 р. – Миколаїв, 2018.– С. 73-74.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5958-
dc.description.abstractПоказано вплив регуляторів росту Біоглобін та Імуноцитофіт на процеси росту і розвитку, формування продуктивності м’яти перцевої. Установлено, що максимальна морозостійкість у рослин спостерігалася при використанні препарату Імуноцитофіт: у сорту Удайчанка – 96,1 % та у сорту Заграва – 92,5 %. Найбільшу урожайність сухої сировини було одержано за обробки стимулятором росту Імуноцитофіт: у сорту Заграва – 2,6 т/га, у сорту Удайчанка – 1,5 т/га, що відповідно на 36,8 та 50,0 % більше порівняно із контролем.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of growth regulators Bioglobin and Immunocytophyt on growth and development and formation of peppermint pepper productivity is shown. It was determined that maximum frost resistance of plants was observed with the use of the drug Immunocytophyt: in the Udaychanka variety - 96.1% and in the Zagrava variety - 92.5%. The highest yield of dry raw material was obtained for processing growth stimulator Immunocytophyt in the Zagrava variety - 2.6 t / ha, in the Udaychanka variety - 1.5 t / ha, which is 36.8% and 50.0% respectively, as compared to the control.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм’ята перцеваuk_UA
dc.subjectінтродукціяuk_UA
dc.subjectзміни кліматуuk_UA
dc.subjectприйоми вирощуванняuk_UA
dc.subjectpeppermintuk_UA
dc.subjectintroductionsuk_UA
dc.subjectclimate changeuk_UA
dc.subjectgrowing techniquesuk_UA
dc.titleАгроекологічне обґрунтування вирощування м’яти перцевої Mentha piperita L. в умовах Південного Степу Україниuk_UA
dc.title.alternativeAgro-ecological substantiation of the cultivation of peppermint Mentha piperita L. in the conditions of the Southern Steppe of Ukraineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Манушкіна.pdf86,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.