Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Title: Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
Органолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям.
The organolept estimation meat of rabbit grown from different technology.
Authors: Коцюбенко, Ганна Анатоліївна
Петрова, Олена Іванівна
Коцюбенко, Анна Анатольевна
Петрова, Елена Ивановна
Kotsyubenko, Anna
Petrova, Olena
Keywords: Кролятина
тушка
аромат
колір
консистенція
Кролики
тушка
аромат
цвет
консистенция
Rabbits
carcass
flavor
color
consistency
Issue Date: 2012
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Citation: Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.
Abstract: Досліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво.
Исследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство.
The organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/632
Appears in Collections:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Стаття 4.doc63,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.