Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Title: | Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями. Органолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям. The organolept estimation meat of rabbit grown from different technology. |
Authors: | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна Петрова, Олена Іванівна Коцюбенко, Анна Анатольевна Петрова, Елена Ивановна Kotsyubenko, Anna Petrova, Olena |
Keywords: | Кролятина тушка аромат колір консистенція Кролики тушка аромат цвет консистенция Rabbits carcass flavor color consistency |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Миколаївський національний аграрний університет |
Citation: | Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями. |
Abstract: | Досліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво. Исследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство. The organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/632 |
Appears in Collections: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття 4.doc | 63,5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.