Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Коцюбенко, Анна Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Петрова, Елена Ивановна | - |
dc.contributor.author | Kotsyubenko, Anna | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-05T15:54:10Z | - |
dc.date.available | 2013-09-05T15:54:10Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/632 | - |
dc.description.abstract | Досліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво. | ru |
dc.description.abstract | Исследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство. | - |
dc.description.abstract | The organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno. | - |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | Кролятина | ru |
dc.subject | тушка | ru |
dc.subject | аромат | ru |
dc.subject | колір | ru |
dc.subject | консистенція | ru |
dc.subject | Кролики | ru |
dc.subject | тушка | ru |
dc.subject | аромат | ru |
dc.subject | цвет | ru |
dc.subject | консистенция | ru |
dc.subject | Rabbits | ru |
dc.subject | carcass | ru |
dc.subject | flavor | ru |
dc.subject | color | ru |
dc.subject | consistency | ru |
dc.title | Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями. | ru |
dc.title | Органолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям. | - |
dc.title | The organolept estimation meat of rabbit grown from different technology. | - |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття 4.doc | 63,5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.