Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7192
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.contributor.authorСтріха, Людмила Олександрівна-
dc.contributor.authorStrikha, Ludmila-
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2020-06-10T13:09:16Z-
dc.date.available2020-06-10T13:09:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХарчова хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. О. І. Петрова, Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 147 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7192-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleХарчова хіміяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchova khimiia.pdf3,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.