Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7192
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Стріха, Людмила Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Strikha, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-10T13:09:16Z | - |
dc.date.available | 2020-06-10T13:09:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 181 - "Харчові технології" / уклад. О. І. Петрова, Л. О. Стріха, О. С. Крамаренко. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 147 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7192 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchova khimiia.pdf | 3,96 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.