Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950| Назва: | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва" |
| Автори: | Підпала, Тетяна Василівна Podpalaya, Tatiana Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila Petrova, Olena Петрова, Олена Іванівна Данильчук, Галина Анатоліївна Danylchuk, Galina Крамаренко, Олександр Сергійович Kramarenko, Aleksandr Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Програма і методичні рекомендації з проходження виробничої (професійної) практики "Інноваційні технології переробки продукції тваринництва" [Електронний ресурс] : для здобувачів вищої освіти 2-го РВО,СВО "Магістр" освітньо-професійної та освітньо-наукової програми за освітньою спеціальністю 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" денної і заочної форм навчання / уклад.: Т. В. Підпала, Л. О. Стріха, О. І. Петрова, Г. А. Данильчук, О. С. Крамаренко, Н. П. Шевчук. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 21 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7950 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Innovatsiini tekhnolohii pererobky _prohrama.pdf | 280,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.