Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9613
Title: Оцінка причин невідповідності при виробництві олії соняшникової
Other Titles: Assessment of the causes of non-conformity in prodyktion sunflover oil
Authors: Стріха, Людмила Олександрівна, науковий керівник
Strikha, Ludmila, scientific director
Продаєвич, А. Є.
Prodaevich, A.
Keywords: олія соняшникова
блок-схема
аналіз
синтез
аудит
статистичні методи
діаграма Ісікави
sunflower oil
block diagram
analysis
synthesis
audit
statistical methods
Isikawa diagram
Issue Date: 2020
Publisher: Миколаївський національний аграрний університет
Abstract: Досліджено елементи системи управління якістю, процеси технологічної блок-схеми виробництва, проаналізовано контроль якості продукції на кожному із етапів виробництва соняшникової олії та виявлено невідповідність на стадії процесу подрібнення. Встановлено, що серед слабких сторін діяльності підприємства є застаріле устаткування, запропоновано замінити старе обладнання на нове, впровадження якого є ефективним та доцільним.
The elements of the quality management system, the processes of the technological block diagram of production are investigated, the quality control of products at each of the stages of sunflower oil production is analyzed and the discrepancy at the stage of grinding process is revealed. It is established that among the weaknesses of the enterprise is outdated equipment, it is proposed to replace the old equipment with new, the introduction of which is effective and appropriate.
Description: Продаєвич А. Є. Оцінка причин невідповідності при виробництві олії соняшникової // Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15). С. 176-180
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/9613
Appears in Collections:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. 2020. Вип. 2 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
176-180.pdf388,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.