Перегляд зібрання за групою - Теми consistency

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Вплив параметрів технологічного процесу на органолептичні показники виробів із шпикуСтріха, Людмила Олександрівна; Підпала, Тетяна Василівна; Strikha, Ludmila; Pіdpala, Tetyana
2012Органолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.Коцюбенко, Ганна Анатоліївна; Петрова, Олена Іванівна; Коцюбенко, Анна Анатольевна; Петрова, Елена Ивановна; Kotsyubenko, Anna; Petrova, Olena
2017Оцінка впливу технології виробництва на показники мясних січених заморожених напівфабрикатівСтріха, Людмила Олександрівна; Підпала, Тетяна Василівна; Сморочинський, Олександр Михайлович; Strikha, Ludmila; Pіdpala, Tetyana; Smoroshinskiy, Oleksandr
2015Оцінка кількісних і якісних показників варених ковбас, виготовлених різними способамиСтріха, Людмила Олександрівна; Стриха, Людмила Александровна; Strikha, Ludmila