Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1771-1780 of 2030 (Search time: 0.0 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Improving the production technique of meat chopped semi-finished products with the addition of dried semifinished product with a high degree of readinessСавінок, Оксана Миколаївна; Savinok, Oksana; Zahorulko, Andrii; Zagorulko, Aleksey; Yancheva, Maryna; Yakovets, Lyudmila; Zhelievа, Tetiana; Skoromna, Oksana; Sushko, Larysa; Kainash, Alla; Tytarenko, Nataliia
2023Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюГиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2023Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюГиль, Михайло Іванович; Gill, Mikhail; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2023Стандартизація та сертифікація продукції та послугБолодурін, Володимир Вадимович; Каницька, Ірина Вікторівна; Kanytska, Iryna
2020Біотехнологічні аспекти виготовлення смаженої кавиВодовозов, А.; Юлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena
2020Властивості кисломолочних продуктів з молока різних видів тваринЮлевич, Олена Іванівна; Ulevich, Olena; Рода, М.; Романько, Р.
2023Біологія продуктивності сільськогосподарських тваринКрамаренко, Сергій Сергійович; Kramarenko, Sergej
2023Технологія відтворення тваринЛумедзе, Імін Халідович; Lumedze, Imin; Посухін, Вадим Олександрович; Posukhin, Vadim
2023Особливості національної кухні БельгіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Святелик, К.
2023Відомі бармени в історіїШевчук, Наталя Петрівна, науковий керівник; Shevchuk, Natalya, scientific director; Шаркова, В.