Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18609
Назва: Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв
Автори: Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник
Ziuzko, Alla, scientific director
Кобзар, О.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кобзар О. Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 53 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 53 сторінках та містить 10 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 40 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва хліба в умовах ТОВ «Терновський хлібзавод» м. Миколаїв. Метою кваліфікаційної роботи є розробка виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння гарбуза і льону. Завдання досліджень: обґрунтовано асортимент хлібобулочних виробів; проаналізовано технологічну схему виробництва хлібобулочних виробів; визначено основну сировину для виготовлення хлібобулочних виробів, проведено розрахунки необхідного технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту; проаналізовано стан охорони праці на підприємстві. У результаті досліджень. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18609
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Кобзар.pdf637,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.