Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030
Назва: | Технологія виробництва продукції рослинництва |
Автори: | Коваленко, Олег Анатолійович Kovalenko, Oleg |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції рослинництва : освітньо-професійна програма «Агрономія» для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2-го року (очної) денної форми навчання на 2021-2022 навчальний рік. Ступінь вищої освіти – Молодший бакалавр. Галузь знань –20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність –201 Агрономія. Мова викладання – українська / уклад. О. А. Коваленко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 14 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-roslinnictva-programa.pdf | 302,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.