Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.date.accessioned2021-10-12T07:47:56Z-
dc.date.available2021-10-12T07:47:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТехнологія виробництва продукції рослинництва : освітньо-професійна програма «Агрономія» для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2-го року (очної) денної форми навчання на 2021-2022 навчальний рік. Ступінь вищої освіти – Молодший бакалавр. Галузь знань –20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність –201 Агрономія. Мова викладання – українська / уклад. О. А. Коваленко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 14 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія виробництва продукції рослинництваuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-roslinnictva-programa.pdf302,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.