Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваленко, Олег Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Kovalenko, Oleg | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-12T07:47:56Z | - |
dc.date.available | 2021-10-12T07:47:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції рослинництва : освітньо-професійна програма «Агрономія» для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2-го року (очної) денної форми навчання на 2021-2022 навчальний рік. Ступінь вищої освіти – Молодший бакалавр. Галузь знань –20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність –201 Агрономія. Мова викладання – українська / уклад. О. А. Коваленко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 14 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції рослинництва | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-roslinnictva-programa.pdf | 302,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.