Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030
Назва: Технологія виробництва продукції рослинництва
Автори: Коваленко, Олег Анатолійович
Kovalenko, Oleg
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції рослинництва : освітньо-професійна програма «Агрономія» для здобувачів початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти 2-го року (очної) денної форми навчання на 2021-2022 навчальний рік. Ступінь вищої освіти – Молодший бакалавр. Галузь знань –20 Аграрні науки та продовольство. Спеціальність –201 Агрономія. Мова викладання – українська / уклад. О. А. Коваленко. Миколаїв : МНАУ, 2021. 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/10030
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnologiya-virobnictva-produkciyi-roslinnictva-programa.pdf302,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.